Voor een kinderkamer maakt Saskia een muurschildering naar wens van afwasbare latex en kleurmengingen. Saskia Lensink schildert elk onderwerp voor een muurschildering in huis. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een persoonlijke schildering of voor een landschap. In een kinderkamer kan zij stripfiguren, sprookjesfiguren en dieren verwerken in de muurschildering.

U creëert sfeer in de kinderkamer met een muurschildering

Een muurschildering voegt veel toe in huis. Het zorgt voor meer sfeer en ambiance. Zeker in een kinderkamer voelen kinderen zich meer thuis met een mooie muurschildering. In een gesprek bespreekt u met Saskia de wensen van u en uw kind(eren). Zij maakt vervolgens een ontwerp. Dit krijgt u te zien voordat zij de muurschildering in huis aanbrengt. Wilt u het een en ander aanpassen aan het ontwerp? Dat kan! Pas na goedkeuring gaat zij aan de slag. Een muurschildering in één kamer in huis is meestal binnen een dag klaar, tenzij de schildering groter of ingewikkelder is. Dit zal zij bij het maken van het ontwerp aangeven.

Andere schilderijen voor aan de muur

Het is leuk om een muurschildering op een muur te hebben. Is dit een te grote stap? Dan haalt u gewoon andere schilderijen van Saskia in huis. Het voordeel van losse schilderijen is dat u deze kunt blijven verplaatsen. Denk bijvoorbeeld aan:

Leer Saskia alvast beter kennen en bekijk haar curriculum vitae. Zo weet u welke verwachtingen u van haar kunt hebben.

Maak van de kinderkamer een fijne en creatieve ruimte

Zet Saskia Lensink in voor een muurschildering ergens in huis of in de kinderkamer. Van tevoren spreekt u een bepaald bedrag af. Dit bedrag blijft onveranderd, onafhankelijk van het aantal uur dat zij werkt. Voor meer informatie stuurt u Saskia een e-mail op saskialensinkart@gmail.com of vult u haar contactformulier in.